Informace o zpracování cookies

Dovolujeme si vás upozornit, že webové stránky trinitybank.cz využívají cookies. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Rozhodněte, které soubory cookie chcete povolit.

Jaké cookies zpracováváme a proč:

Název
Kdo má přístup k informacím 
Účel
Expirace
Facebook pixel
Cookie třetí strany/ Facebook
Není to sice cookie, ale měřící kód. Používáme k měření návštěvnosti stránek z Facebooku a k marketingu.
180 dnů
_dc_gtm_UA-xxxxxxxx-x
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně sbírá statistické údaje pro Google Tag Manager o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.
1 minuta
_ga
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.
730 dní
_gid
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.
1 den
_utmz, _utma
Cookie třetí strany/ Google
Anonymně měří návštěvnost z vyhledávače Google.
1 den

Shromážděné cookies jsou zpracovány prostřednictvím:



Vezměte, prosím, na vědomí, že máte tato práva:

  • vznést kdykoli námitku proti zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Cookies se ukládají ve vašem prohlížeči, pokud je chcete zakázat pro všechny stránky, upravte si nastavení. Cookies, které již jsou ve vašem zařízení uloženy, můžete kdykoli smazat. Konkrétní postup pro nejpoužívanější webové prohlížeče najdete zde:


Máte ke cookies dotazy? Napište nám na info@pujcka.co.
Půjčka.co srovnání s.r.o.
Pod Stárkou 1560/35, Praha 4, 140 00
IČ: 06582354
Zapsaná u Městského soudu v Praze, sp. zn. C 284209.

Nastavení cookies

Rozhodněte, které soubory cookie chcete povolit. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit. Výsledkem ale může být, že některé funkce potom už nebudou k dispozici. Informace ohledně mazání souborů cookie najdete v sekci nápovědy svého prohlížeče. Zjistěte více o souborech cookie, které používáme

Na našem webu používáme soubory cookies pro zajištění plné funkčnosti a vašeho pohodlí, k statistickým účelům a také k cílení reklamy. Bez některých cookies náš web nemůže fungovat, žádné cookies s vašimi osobními údaji ale nebudou použity do momentu, než udělíte svůj souhlas klepnutím na tlačítko Ano, souhlasím.

Klepnutím na toto tlačítko nám udělujete Souhlas se zpracováním cookies